received 735697154431838

A 4 legjobb ékszertrend 2022 nyárra

 Itt a nyár elején hoztam nektek néhány szórakoztató trendet, amelyek segítenek a nyaralásban való felkészülésben. Az aranyból és ezüstből készült egyszerű dizájnok, amik semleges színek, tökéletesek lesznek a nyári ruháitok kiegészítőiként. Nem kell túlzásba vinni a színeket ilyenkor, hiszen az egész természet színeket bont. Ragyogjon rajtad az arany vagy ezüst fény, de csak finoman, visszafogottan. Egy-egy jól kiválasztott ékszer bármelyik nyári ruhádat oktávokkal megemeli, ha a megfelelő kiegészítővel párosítod.

Mivel a meleg évszakról beszélünk, az ékszereket úgy kell kiválasztanotok, hogy viszonylag minimalista ruhákat kísérnek majd.

Vedd fel új kedvenc darabjaidat még ma, és rendeld meg hozzá a legjobb kiegészítőket, és készülj fel a, a barátokkal való estékre és a hivatalos eseményekre!

IMG 9940

Minimalizmus

  Az egyszerű de finom ékszerek a nyári megjelenés alapvető elemei. Ahelyett, hogy elterelnék a figyelmet az öltözékedről, ezek a darabok kiemelik hosszú ujjú ingedet vagy testhezálló ruhádat. Egy csipetnyi arany a nyakban finomítja a megjelenésedet, míg a karkötők és fülbevalók kiemelik a semleges árnyalatokat.

  A minimalista ékszerek egyszerű dizájnt képviselnek. Lehetnek kisebb láncok, finom gyűrűk, apró ékszerek, de lehetnek letisztult vonalú hangsúlyosabb kiegészítők is. Ami a formákat illeti, általában csillagok, félholdak vagy egyszerű körök. Az alábbi képekre kattintva megnézheted közelebbről is ezeket az ékszereket:

IMG 1614

IMG 0795

  Természet ihlette tervek

   Ahogy egyre több művész fordul a természethez inspirációért, a természet szimbólumai kezdtek megjelenni a nyakláncokon, karkötőkön és gyűrűkön. Faragott levelek, pecsétes pitypang, virágok, gyümölcsök bohém hangulatot kölcsönöznek az öltözékednek. Ezek a darabok jól passzolnak „rendetlen” frizurához, laza kontyhoz, virágos nyári ruhákhoz.

zsk fhm 2 32

   A természet folyamatai az ékszerekhez is inspirációt adnak. A ClearMe választékában a víz örvényei finom, természetes csillogást kölcsönöznek öltözékednek, és kinyilvánítják spirituális mivoltunkat is. A kézművesek gyakran aranyat és ezüstöt használnak, hogy megismételjék a hold és a csillagok megjelenését az égen. A ragyogó arany napsütések felvidítják a ruhatárad, különösen nyáron, amikor mindenki élvezi a meleget.

received 735697154431838

IMG 20220613 192231 edit 143290427363551

Fülbevaló

A nyár kezdete előtt vegyél fel apró, csillogó csepp alakú fülbevalót. Ha haj- vagy sminkképeket teszel közzé, a fülbevalók egy csipet dizájnt és csillogást adnak fotóidhoz. Az Instagram-bejegyzéseid középpontjává is teheted őket, ha megmutatod puha, nőies stílusodat.

tears golden arany clearme

A hatszögletű fülbevalók népszerűsége szintén megugrott. A pont fülbevalókhoz hasonlóan azonban finomak és kedvesek, nem pedig túl hatalmasak és figyelemfelkeltőek. A hatszögletű fülbevaló ezüst nyomatokat tartalmaz, amelyek különböző méretűek, és kalapállással értük el ezt a felületet. A fülbevalók textúrája visszaveri a fényt.

hatszogletu ekszer ezust fulbevalo clearme

Rusztikus ékszerek

Az egyik méltón legnagyobb trend most a rusztikus ékszerek világa. Csodásan mutatnak minimalista kiegészítőként, de méltó alkalomra is. Ezeket az ékszereket pótolhatatlan daraboknak tartom. Azok, akik szeretik az egyedi munkákat, kell hogy tartsanak az ékszeres dobozukban rusztikus darabokat. Egyszerre organikus, és egyszerre minimalista is. Bámulatosan ragyognak az emberen. Persze ezeknek a kiegészítőknek meg is kérik az ötvösök az árát, de ez azért van, mert minden művész egyedileg fejleszti ki a saját rusztikus felületét, és ezt persze még egymásnak sem árulják el. Ez a titok lengi körül ma a rusztikus ékszerek világát. Ha találkozol egy gyűrűvel vagy fülbevalóval, melynek a felülete megragad, ne habozz, vásárold meg, mert egyedi és örök kiegészítőd lesz akár nyárra, vagy akár a téli ünnepeken is.

A képekre kattintva közelebbről is megfigyelheted a feületeket.

IMG 20220426 213931

IMG 20220322 115343 edit 180382907847996

diora ezust gyuru clearme

A ClearMe handmade jewelry kézműves darabok széles választékát kínálja, amelyeket Magyarország szívében tervezünk azoknak a nőknek, akiknek van mondanivalójuk a világnak, és tudják, hogy az üzenetüket nem csak szavakkal lehet közvetíteni.

 
Shopping Cart
Scroll to Top
Call Now Button