nyaklanc-egyedi-kezmuves-ezustekszer-clearme-zsolnai-krisztina-ekszer-handmade-ezust-design-arany

Miért érdemes helyi és kézzel készített termékeket vásárolni?

Abszolút kezeskedhetek a tényért, hogy egy valódi ember (az én lennék!) boldog örömtáncot jár, amikor az emberek az ékszerüzletünkben vásárolnak  – és az általam ismert összes kis bolttulajdonos ugyanezt teszi.

 

IMG 0348

Héria fülbevaló itt

Ezért szeretnélek arra buzdítani, hogy minél többet vásárolj kicsiben, vásárolj helyi és/vagy kézzel készített termékeket – ne csak karácsonykor, hanem egész évben!

Nemcsak az örömtáncot sokszorosítja, hanem életben és virágzásban is tartja az efféle kisvállalkozásokat. Nemcsak a hozzám hasonló magyar ékszerkészítőket , hanem mindenféle kis, független, helyi és kézzel készített vállalkozásokat, amelyek hiányoznának, ha nem lennének a közelben.

Képzeld el, hogy amikor nagy kereskedőktől vásárolsz, az amúgy is gazdag részvényesek és a túlfizetett vezetők szinte észre sem veszik.

De egészen más a helyzet az olyan kis üzletekkel, mint a miénk, ahol a hozzád hasonló vásárlók minden rendelése számít, és okot ad az ünneplésre. Te valóban közvetlen változást hozol így, valódi emberek életébe.

A legfontosabb, hogy segítesz abban, hogy továbbra is gyönyörű és egyedi termékeket tervezzünk és készítsünk, így továbbra is ott leszünk, amikor legközelebb visszatérsz hozzánk.

 

VÁSÁROLJ KÉZMŰVES AJÁNDÉKOKAT

 

Nehéz a kis üzletek számára, hogy elsősorban azt a zajt hallják az emberek, amit a nagy kereskedők és más, a drága marketingre mély zsebekkel rendelkező vállalkozások keltenek…, különösen karácsonykor.

 

IMG 9929

Timless everness medál és lánc itt

Ezért tegyél meg mindent, hogy letérj a kitaposott ösvényről és kis, független üzleteket és dizájnereket tudj „levadászni”, amikor ajándékot vásárolsz az év bármely szakában, de különösen karácsonykor!

Szinte biztosan találsz olyan termékeket, amelyek különlegesebbek és nagyobb odafigyeléssel készültek – és nagyszerű, személyre szabott ügyfélszolgálatot is kaphatsz! Nemcsak az ajándékozottak fogják szeretni, hogy erőfeszítéseket tettél, de néhány független tervezőt, készítőt, eladót (és szeretteiket) is nagyon boldoggá teszel.

Keresd fel a karácsonyi vásárlási útmutatónkat , és nézd meg a mi 20.000 Ft alatti ajándékötleteinket. 

Vagy kattints ide: 10 ötlet az ékszer gondos kiválasztásához!

A Hogyan kombináljuk éklszereinket cikkünkben találhatsz néhány ötletet még a választáshoz . Mehetsz vadászni Instagramon, Pinteresten, Facebookon, Google-on is – vagy egyszerűen csak kérdezz körül az ismerősöknél!

Hogy még több segítő kezet nyújthassak, íme egy válogatás néhány kedvenc kis boltomból. Kattints a nevekre:

NAPMŰHELY

LAURA MESÉLŐ GYÖNGYÉKSZEREK

HODLIK ANNA TÁSKA

HÉTHY ZSÓFI FESTMÉNYEK

KAPOCS FENNTARTHATÓ DIVAT

 

Shopping Cart
Scroll to Top
Call Now Button