IMG 1018 b

Találd meg a legjobb fülbevalót az arcformádhoz

A fülbevalók az te egyedi stílusodat tükrözik, miközben kiegészítik egyedi arcszerkezetedet. A különböző fülbevalók más-más módon vonják magukra a figyelmet és egyensúlyba hozzák a saját arcformánkat. Az alábbiakban felvázoljuk az arcformádhoz legjobban illő fülbevalókat.

fejformak

 KEREK 

 A kerek arc leginkább egy körhöz hasonlít. A kör alakú arcformájú emberek állán és arcán kevés éles vonal vagy szög található.  Ha kerek az arcod, érdemes hosszabb fülbevalót használni, hogy hosszabb legyen az arcod. A karcsú és hosszúkás fülbevalók meghosszabbítják a hatást, így egyensúlyba hoznak.

TISSÉ fülbevaló a ClearMe-től:

tisse arany golden fulbevalo clearme

Kerüld lehetőség szerint a nagy karikákat, mert így körkörös formát hoz létre az amúgy is kör alakú arc mentén. Ezenkívül a fülbevalók észrevétlenek maradhatnak, és az arc kerekebbnek tűnhet.

OVÁLIS

Az ovális arcforma lekerekített, de hosszabb, nyúltabb valamivel, mint a kerek alak. Ideális arcformaként jellemzik, mivel az arc természetes szögei összeolvadnak, és arcvonásai egyenletesen oszlanak el. Az ovális arcoknak nincs széles homlokuk vagy álluk. 

Ha ovális alakú az arcod, bármilyen típusú fülbevalót viselhetsz anélkül, hogy tartanod kellene attól, hogy a fülbevaló túlságosan észrevétlen marad vagy túl erős és sok lesz. A karikák, a kis pont fülbevalók vagy háromszög alakú fülbevalók csodálatosan működnek ezzel az arcformával, mivel felhívják a figyelmet a magas arccsontokra.

HÉRIA GOLDEN fülbevaló a ClearMe-től:

heria arany golden fulbevalo clearme

SZÍV

A szív alakú arcra jellemző, hogy a homlok szélesebb, mint az áll. Lefelé haladva az arc fokozatosan összeszűkül. A szív alakú arc is lágyabb, ahogy fentről lefelé halad. A szélesebb homlok és a kisebb áll közötti kontraszt miatt a fülbevalóknak nagyobb súlyúnak kell lenniük alul, hogy szép egyensúlyt teremtsenek az arcodon. Válassz virágos fülbevalót, amely alul fokozatosan szélesedik, és látványra lenyűgöző, hogy gyönyörűen kiegészítse arcformádat.

HORTENZIA fülbevaló a ClearMe-től

zsk fh 2 12

NÉGYZET

A szív alakúhoz hasonlóan a négyzet alakú arcnak is szélesebb a homloka, mint az álla. De a négyzetes szögletesebb, mint a lágyabb szívforma. Feltűnőbb állkapocsvonalak és arccsontok jellemzik ezt az arcformát, de azért még nincs túlsúlyban az alsó rész.

Csakúgy, mint a szív alakú arcnál, válassz nagyobb fülbevalót, amelyek alulra vannak nehezedve, hogy kiegyensúlyozd a szögletes állad. Egy másik nagyszerű döntés lehet, ha lógós fülbevalót választasz, amely távolabb lóg az arctól, hogy több figyelmet vonjon magára.

SILLE GOLDEN fülbevaló a ClearMe-től:

Sille aranyekszer fulbevalo clearme aranyfulbevalo

TÉGLALAP

A kerek arcformához hasonlóan a négyzet alakú arc is szimmetrikus körben, de inkább dobozosabb, mint kör alakú. A homlok és az állkapocs egyenértékű szélességű lesz a négyzetforma létrehozásától. 

Arcod természetes szögeinek lágyításához keresd a lekerekített fülbevalókat, például a karikát vagy a mandorla alakú fülbevalót. Ezzel gyönyörű párosítást fogsz teremteni a fülbevalód és az arcformád között.

AURA fülbevaló a ClearMe-től:

aura arany fulbevalo clearme

GYÉMÁNT

A gyémánt arcokat az jellemzi, hogy a szemek az arc legszélesebb része. Az áll és a homlok egyforma szélességű, így hosszabb arcot hoz létre, a szemekre helyezve a fő hangsúlyt. 

A fordított háromszöghöz hasonlóan kerüld az éles szögeket létrehozó fülbevalót. Érdemes olyan fülbevalót választani, amely lágyítja arcod természetes szögeit. Ragaszkodj a kerek fülbevalókhoz, amelyek nagyobb hatást keltenek az alsó részén, a kisebb állad közelében. 

Luna fülbevaló a ClearMe-től:

ekszer ezust fulbevalo luna clearme

IDE KATTINTVA TALÁLD MEG A TÖKÉLETES FÜLBEVALÓDAT A CLEARME HANDMADE JEWELRY WEBSOPJÁBAN

Bár nincs két teljesen egyforma arc, találhatsz egy káprázatos új fülbevalót, amely kiegészíti és ballanszba hozza egyedi arcformádat.

Shopping Cart
Scroll to Top
Call Now Button